top of page

AGENDA DE CITA PRÈVIA

COMPRA BONS DE COMERÇ ALZIRA

L'AGENDA S'OBRIRÀ DIJOUS, 5 de juliol A LES 08:00 H FINS ESGOTAR EXISTÈNCIES

A la venda a partir del dilluns 12 de juliol de 2021 en IDEA

*Màxim 1 bo per persona

*Els bons són Targetes d'Alzira

 

***Sols s’admetrà el pagament amb Targeta bancària***

 • La venda es realitzará SOLS a la persona que figura en l´AGENDA DE CITA PRÈVIA habilitada per a la compra de bons.

 • Les compres a Nom d´un Tercer hauran de portar l´autorització amb el DNI i sols s´admetran si la cita està reservada al seu nom

 

Contáctanos

¡Gracias por tu mensaje!

Cartel 2021_BONOS COMERCIO ALZIRA-3.jpg

- ON PUC UTILITZAR ELS BONS DE COMERÇ ALZIRA-

A continuació deixem Un pdf descarregable en tots els comerços adherits en aquestes campanyes. Pressiona el següent botó per accedir a l'enllaç.

 BONS DE COMERÇ D'ALZIRA

- QUÈ SÓN -

 

L'Ajuntament d'Alzira, a través d'IDEA, llança de nou els BONS DE COMERÇ. Els bons de comerç són ajudes al ciutadà per a reactivar el consum, que permetran posar en circulació 150.000 € en l'economia local.

Els bons de comerç es formalitzen a través de:

 

 • “Targetes electròniques prepagament de 100 €, (amb la imatge de la Targeta d’Alzira), en les quals el ciutadà abona 60 € i l'Ajuntament 40 €.

 

 • Els bons de comerç només es poden consumir en [comerços i serveis adherits a la Targeta d'Alzira que perteneixen als epígrafs marcats al  decret 64/2021 del consell de 14 de maig]  

 

 • Suposen un estalvi per al ciutadà del 40% en el conjunt de les seues compres.

 

 • La data límit d'ús dels 1500 bons és el 31 d'agost de 2021Les quantitats no gastades en esta data, quedaran sense possibilitat d’utilitzar-se i es reintegraran a l'Ajuntament.

 

 • En aquesta campanya s'hauran posat a la venda 1500 bons de comerç (Targetes d'Alzira) per valor de 100 €, la qual cosa suposarà una injecció de liquidesa de 150.000 € en l'economia local.

 

Aquesta edició comptarà amb aquells comerços enquadrats en els epígrafs d’IAE agrupació 64 i 65 

S'exceptuen els epígrafs 646 (estancs), 647.5 (Vending), 652.1 (farmàcia), 654 (venda de cotxes) i 655 (gasolineres, carburants i lubricants)

 

- SISTEMA DE COMPRA -

 

La venda dels bons de comerç es realitzarà en les dependències d'IDEA, fins esgotar existències i seguint l'ordre rigorós de la data de compra que genere la cita prèvia. 

 

La compra dels bons es realitzarà EXCLUSIVAMENT AMB CITA PRÈVIA, reservant l'horari disponible en l'Agenda de Cita Prèvia que trobaràs en este mateix apartat.

 

**Només s'admetrà el pagament amb Targeta bancària, amb un límit de compra de 1 bo per persona.

AVÍS LEGAL:

 

Els bons de comerç d'Alzira són ajudes públiques al consum subjectes a la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, per la qual cosa els compradors, a efectes de compliment amb els requisits de l'art. 13 per a ser beneficiari d'una subvenció pública, hauran de signar una declaración responsable.

 

Així mateix l'Agència Tributària estableix: “com a norma general, llevat que la Llei expressament ho indique, totes les subvencions o ajudes rebudes per persones que no realitzen activitats econòmiques, tenen la consideració de guanys patrimonials, per la qual cosa estan subjectes i no exemptes en l'Impost sobre la Renda”.

 

Podeu consultar les BASES REGULADORES DELS BONS DE COMERÇ PER A L’ACTIVACIÓ DEL CONSUM EN EL COMERÇ LOCAL punxant en l'enllaç, aprovades per Junta de Govern local de data 21/07/2020, punt 42.

 

 

 • Facebook icono social
 • 580b57fcd9996e24bc43c521.png
 • Icono social Twitter
 • Icono social LinkedIn
 • Icono social de YouTube
bottom of page