top of page

Si vols ser local participant del *Tardeo Alzira, fes clic en el botó ''participa'' emplena el formulari i envia-ho en PDF al següent correu: creacion.empresas@gmail.com

''TARDEO'' ALZIRA 

La Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus té entre els seus objectius principals recolzar accions generadores de riquesa en sectors estratègics i que estimulen l'economia local.

El sector de l'hostaleria ha mantingut amb aquesta regidoria diverses reunions per a exposar una iniciativa que actualment està funcionant amb èxit en diferents poblacions del territori nacional.

 

Es tracta d'incentivar un oci de qualitat en la franja horària de la vesprada. Els locals participants oferiran diferents especialitats elaborades especialment per a les vesprades del divendres, des de còctels, vins, combinats, cerveses artesanals o tapes.

 

CARACTERÍSTIQUES 

 

  • Els locals oferiran un producte ''especial tardeo'' en forma de beguda especial, còctel, tapa o cervesa artesanal.

  • L'horari establert serà tots els divendres, de 19:00 a 22:00 hores.

  • Els establiments tindran un distintiu que els identificarà com a local adherit al ''Tardeo'' d'Alzira.

  • El primer divendres del mes s'estudiarà la possibilitat de tenir música en viu al carrer, a prop dels locals adherits, així com la col·locació de barres a l'exterior i/o algun element per a dinamitzar la ruta.

LOCALES

bottom of page