El cap de setmana d'octubre, dies 18, 19 i 20 del 2019, els comerços eixiran al carrer.

 

La Regidoria d'Ocupació, Desenvolupament Econòmic, Comerç i Projectes Europeus de l'Ajuntament d'Alzira vos convida a la XI FIRA COMERCIAL, DE LA TAPA I DE L'AUTOMÒBIL #ALZIRA OBERTA.

 

Des del divendres 18 fins el diumenge 20 d'octubre de 2019, la Fira estarà a l'Av. Sants Patrons, des de la Plaça del Regne fins la Plaça Generalitat, on els comerços exposaran els seus productes i/o serveis en un ambient lúdic i festiu.

 

La Fira Comercial, de la Tapa i de l'Automòbil #AlziraOberta2019 representa una important eina d'exhibició i comunicació de l'oferta comercial i l'oportunitat de donar a conèixer, de forma directa als visitants, els productes i serveis que ofereix.

 

Una fira que creix any rere any amb més de 60 expositors que es podran visitar i trobar en ells el millor dels nostres comerços, visitar una gran exposició de cotxes nous, Kilòmetre zero i seminous a l'aire lliure i una zona de restauració on podràs degustar les millors tapes.

 

Aquest any coincideix amb la “Nit Oberta de Shopping que se celebrarà la nit del divendres 18 d’octubre. També es durà a terme el “TARDEO”, el mateix divendres, de 19:00 a 22:00 hores on els locals oferiran begudes especials, còctels, vins, cerveses artesanals i tapes.

 

 

La festa del comerç t'espera!