Un dels principals objectius que es persegueixen amb la cel·lebració d'aquestes jornades és oferir a l'empresariat i a la ciutadania en general un espai de reflexió. Durant tota la setmana es realitzaran conferències i tallers, i s'intentarà arribar a conclusions que ens faciliten l'engegada d'accions, tant des del sector públic com del privat.

Contarem amb ponents de reconegut prestigi que ens descobriran les claus dels nous models de negoci i les tendències empresarials actuals.

GALERIA

Debats, ponències, taules redones, documentals i molts formats que fan d'aquesta jornada un espai de reflexió on la innovació i la diferenciació prenen forma de motivació, creativitat i humor de la mà dels nostres nous ponents.

 

Estem treballant en la XIV Setmana de l'Economia. Si voleu participar en la pròxima edició, envieu-nos la vostra proposta.

 

Procés d'inscripcions tancat

 

A les jornades s'accedeix mitjançant inscripció gratuïta, si bé les places són limitades. S'ha de confirmar l'assistència:

 

  • Fent ús del nostre telèfon de contacte 96 245 51 01

  • Enviant un WhatsApp 672 11 49 50

  • Plenant el formulari de inscripció del Portal de l'Ocupació d'IDEA.

  • Enviant un email a adl@idea-alzira.com

  • Les xarxes socials d'IDEA Alzira

COL·LABORA

ORGANITZA

Aquestes són les empreses que participaren en l'Espai Empreses entrevistant a candidats el dia 18 de febrer per videoconferència, dins de la programació de la XIII Setmana de l'Economia. 

Catalana Occidente.png
Inserta Empleo.jpg
DivinaPastora.png
Compañía Valencia para la integración y
Blat Market.png
Asemcoval.png
ENTREGA DE PREMIS

Com tots els anys, l'últim dia es du a terme el lliurament de Premis a les persones i/o entitats reconegudes per la seua contribució a reforzar el teixit empresarial i industrial d'Alzira.

No has assistit encara a cap edició de la Setmana de l'Economia?

 

Coneix als nostres ponents i les seues ponències, els temes tractats i nostres assistents. Informa't sobre el tema que més t'interesse des de ta casa i descobreix les conferències realitzades a las edicions anteriors gràcies a nostra galeria multimèdia.

Tens algun suggeriment de millora com a assistent? Eres ponent i creus que pots exposar un tema d'interès?

 

Fes-nos propostes que facen créixer aquestes jornades i que puguen millorar l'experiència en la Setmana de l'Economia. Estes jornades han anat evolucionant edició rere edició, adaptant-se a les noves necessitats i a les tendències econòmiques i d'ocupació actuals. Tots podem gaudir, un any més, d'unes jornades millors i gratuïtes gràcies a la teua col·laboració.

 

Agraïm els teus suggeriments i propostes.

COL·LABORADORS

Castellano   |   Valencià