top of page

La Regidoria de Comerç posa en marxa una nova iniciativa de dinamització comercial anomenada "PER FALLES LA MASCLETÀ SONA A COMERÇ"

 

El objetiu d'esta campanya és promocionar el comerç d´Alzira fent-lo visible entre el públic assistent a les mascletaes, aprofitant que les Falles en general i les mascletaes en particular són moments de màxima afluència de visitants a Alzira.

 

En esta campanya es regalarà una entrada (per a dos persones) per a presenciar la mascletà del 19 de març des de la llonja de l'Ajuntament.

 

Cóm podran accedir a la llonja de l´Ajuntament per a vore la mascletà?

 

En  les  mascletaes del  dies 16, 17, 18 i 19 de març es  llançaran  30 boles  gegants (7/8 cada dia) amb

l´eslogan de la campanya. 

 

Els participants hauran de pujar una foto amb les boles gegants que es llançaran en les mascletaes dels dies 16, 17 i 18 de març, a l´Álbum del Facebook d´Alzira Ciutat Comercial.  La foto votada de forma popular amb més "Me gusta" serà la guanyadora.

 

Les votacions es tancaran el divendres 18 de març, a les 12 hores per a poder comunicar-li al guanyador i acompanyant, la seua assistència a la mascletà del dissabte 19 de març.

 

La informació de la campanya està disponible en els més de 200 cartells informatius repartits per els comerços d'Alzira.

 

 

 

 

PER FALLES LA MASCLETÀ SONA A COMERÇ

bottom of page