NOVETATS

Fes click a la imatge corresponent per a més informació

 

VENDA DEL CONTE

Ja pots comprar el conte «D'Alzira, La Reganyà»! El pagament haurà d'efectuar-se mitjançant una autoliquidació que es pot fer per:

 

  • Pagament per Internet:

Obtenir l'autoliquidació a l'enllaç següent https://autoliquidacions.alzira.es/ i cercar l'opció de Venda del Conte «D'Alzira, La Reganyà». En l'apartat s'haurà d'especificar les dades personals, així com escollir quina opció es desitja comprar: valencià-anglés o castellà-anglés. Una vegada emplenada l'autoliquidació, es podrà escollir la forma de pagament, és a dir, mitjançant targeta de crèdit, pagament presencial a la caixa de l'Ajuntament o a l'entitat bancària.

 

  • A La Clau, amb targeta bancària:

A la mateixa oficina podrà obtenir i pagar l'autoliquidació. Cal remarcar que en aquesta oficina només es podrà realitzar el pagament mitjançant targeta bancària.

 

 

 

 

Aconsegueix el teu conte a IDEA; oficina ubicada al carrer Ronda Algemesí, nº4 d'Alzira (portant el justificant de pagament) o, si prefereixes que te'l enviem, envia una còpia del justificant a la direcció de correu promocion.economica@alzira.es i, a continuació, emplena les següents dades:

El termini de lliurament habitual és de 7 dies hàbils, tot i que pot demorar-se fins a 20 dies.

 

TALLER "CUINA LA TEUA REGANYÀ"

L'Ajuntament d'Alzira, a través d'IDEA, organitza el taller "Cuina la teua Reganyà", destinat als majors de la casa, que tindrà lloc a l'Escola de Cuina Cremades (Plaça del Carbó, 8 d’Alzira) el pròxim 26 de març a les 18h.

El taller constarà d'un curs de preparació i elaboració de la Reganyà i continuarà amb la degustació d'aquest dolç. A més, cadascun dels participants es podrà emportar el producte final a casa.

En aquesta nova edició el nombre total de places són 25, i s'adjudicaran per ordre d'inscripció. La resta, quedaran en llista d'espera per al taller per si es produïra alguna baixa.

Pròximament s'obrirà el termini d'inscripció.

 

 

Queda ajornada la realització del taller. Pròximament informarem sobre noves dates.

 

L'ART DE LA REGANYÀ

En l’última activitat del projecte d’Alzira la Reganyà, i a l’ESCOLA la tastaràs, els alumnes dels nostres centres escolars es deixaran portar pel seu poder imaginatiu per a obsequiar-nos amb uns dibuixos meravellosos relacionats amb la Reganyà.

Una vegada acabada l’activitat el mes de febrer, es triarà un/a guanyador/a per cadascun dels centres escolars participants, sent el/la docent d’aquesta àrea el/la encarregat/da de nomenar-lo/a. Els/Les guanyadors/es rebran un pack de llibres en llengua valenciana en reconeixement al seu esforç i bon fer en la realització del dibuix.

El divendres, 28 de febrer de 2020 a les 18h, tindrà lloc l'entrega de premis a la Casa de la Cultura d'Alzira.

 

D'ALZIRA, LA REGANYÀ. I A L'ESCOLA LA TASTARÀS

 

 D'ALZIRA, LA REGANYÀ. I A L'ESCOLA LA TASTARÀS

 

“La Reganyà” continua la seua promoció als centres educatius per consolidar una marca de qualitat i un producte típic a la nostra ciutat.

 

La Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball, Comerç i Projectes Europeus, juntament amb el Gremi de Forners, inicià en 2016 la promoció de la Reganyà amb la intenció de posar en valor els nostres productes, però també potenciar el nostre comerç i gastronomia, així com el treball dels professionals forners de la nostra ciutat. Tres anys després, gràcies a totes les accions promocionals dutes a terme s’ha aconseguit un gran increment en els percentatges de consum del dolç, així com en l’abast i valoració de la marca.

 

S'han organitzat i programat un conjunt d'activitats en col·laboració amb el Gremi de Forners i els centres escolars de la nostra localitat dirigides als/les alumnes de 3r de Primària que tindran lloc durant l'horari lectiu als menjadors dels col·legis.

 

Les activitats s’han distribuït en tres fases comptant la primera d’elles amb el conte «D'Alzira, La Reganyà», escrit, il·lustrat i publicat, expressament per a l’ocasió, i que serà treballat pels seus professors a les aules; una segona experiència descobrint la Reganyà al costat dels mestres del Gremi de Forners als menjadors escolars i una tercera oferint als/les alumnes l’oportunitat de mostrar la seua creativitat en l’àrea artística.

 

I a l'escola la tastaràs
I a l'escola la tastaràs
I a l'escola la tastaràs
I a l'escola la tastaràs
I a l'escola la tastaràs
I a l'escola la tastaràs
I a l'escola la tastaràs
I a l'escola la tastaràs
I a l'escola la tastaràs
I a l'escola la tastaràs
I a l'escola la tastaràs
I a l'escola la tastaràs

Contacontes "D'Alzira, La Reganyà"

Al mes de setembre, dia 20 a les 18 hores tindrà lloc, per segona vegada, el Contacontes "D'Alzira, La Reganyà" destinat als més menuts de la casa a la Biblioteca d'Alzira. Recordeu vindre amb el vostre llibre i així se'l podreu endur signat. Si encara no el tinguereu, el podreu adquirir en aquesta pàgina o el mateix dia del Contacontes.

 

 

 

La Reganyà és un dels productes típics de la nostra ciutat. Feta de carabassa, aquesta mona ha sigut tradicional en Pasqua, i també resulta un dolç i un postre per a qualsevol ocasió

“D’Alzira, la Reganyà”, es va presentar en la Casa de la Cultura d’Alzira el 6 de juliol de 2016, la marca que naix de la cooperació entre el Gremi de Forners i l’Ajuntament d’Alzira, a través de l’Agència IDEA, pretén distingir i posar en valor els productes elaborats en la localitat. Des que s’encentà la campanya s’han portat a terme tota una sèrie d’accions promocionals, jornades gastronòmiques, presència en actes festius, presentació del producte a FITUR, i degustacions en diferents actes institucionals.