top of page
RAGNYAWIX-02.png

“D’Alzira, la Reganyà”, es va presentar en la Casa de la Cultura d’Alzira el 6 de juliol de 2016. La marca naix de la cooperació entre el Gremi de Forners i l’Ajuntament d’Alzira, a través d'IDEA.

 

Es pretén distingir i fer valdre els productes elaborats en la localitat. Des que s'inicià la campanya s’han portat a terme tota una sèrie d’accions promocionals, jornades gastronòmiques, presència en actes festius, presentació del producte a FITUR, i degustacions en diferents actes institucionals.

Anchor 2

Saps què?

La Reganyà és un dels productes típics de la nostra ciutat, Alzira. Feta de carabassa, aquest dolç és típic de pasqua, però pot ser un postre per a qualsevol ocasió

JA POTS COMPRAR EL CONTE "D'ALZIRA, LA REGANYÀ"!

Anchor 6

Pagament per Internet

Obtindre el conte per l'enllaç següent autoliquidacions.alzira.es i cercar l'opció de Venda del Conte «D'Alzira, La Reganyà». Una vegada emplenada l'autoliquidació, es podrà escollir la forma de pagament.
 
En el cas de pagar-ho per La Clau, amb targeta bancària

Cal remarcar que en aquesta oficina només es podrà efectuar el pagament mitjançant targeta bancària.

Recull el conte en IDEA Alzira o te l'enviem a casa!


Aconsegueix el teu conte a IDEA portant el justificant de pagament o, si prefereixes que te l'enviem, envia una còpia del justificant al correu promocion.economica@alzira.es.

*El termini de lliurament habitual és de 7 dies hàbils, tot i que pot demorar-se fins a 20 dies.

D'ALZIRA, LA REGANYÀ. I A L'ESCOLA LA TASTARÀS

Anchor 1
RAGNYAWIX-03.png
bottom of page