“D’Alzira, la Reganyà”, es va presentar en la Casa de la Cultura d’Alzira el 6 de juliol de 2016. La marca naix de la cooperació entre el Gremi de Forners i l’Ajuntament d’Alzira, a través d'IDEA.

 

Es pretén distingir i fer valdre els productes elaborats en la localitat. Des que s'inicià la campanya s’han portat a terme tota una sèrie d’accions promocionals, jornades gastronòmiques, presència en actes festius, presentació del producte a FITUR, i degustacions en diferents actes institucionals.

 

Saps què?

La Reganyà és un dels productes típics de la nostra ciutat, Alzira. Feta de carabassa, aquest dolç és típic de pasqua, però pot ser un postre per a qualsevol ocasió

JA POTS COMPRAR EL CONTE "D'ALZIRA, LA REGANYÀ"!

 

Pagament per Internet

Obtindre el conte per l'enllaç següent autoliquidacions.alzira.es i cercar l'opció de Venda del Conte «D'Alzira, La Reganyà». Una vegada emplenada l'autoliquidació, es podrà escollir la forma de pagament.
 
En el cas de pagar-ho per La Clau, amb targeta bancària

Cal remarcar que en aquesta oficina només es podrà efectuar el pagament mitjançant targeta bancària.

Recull el conte en IDEA Alzira o te l'enviem a casa!


Aconsegueix el teu conte a IDEA portant el justificant de pagament o, si prefereixes que te l'enviem, envia una còpia del justificant al correu promocion.economica@alzira.es.

*El termini de lliurament habitual és de 7 dies hàbils, tot i que pot demorar-se fins a 20 dies.

 D'ALZIRA, LA REGANYÀ. I A L'ESCOLA LA TASTARÀS

"La Reganyà" continua la seua promoció als centres educatius per consolidar aquesta marca de qualitat d'un producte típic a la nostra ciutat

1/12