top of page

Amb l'objectiu de posar en valor els nostres productes, però també potenciar el nostre comerç i gastronomia, així com el treball dels professionals forners de la nostra ciutat, des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, juntament amb el Gremi de Forners, s'inicia en 2016 la campanya de promoció de la REGANYÀ.

La Reganyà és un dolç tradicional d'origen humil que combina la mico de Pasqua amb la carabassa i ha sigut triat pel Gremi de Forners per a ser un producte singular a Alzira.

“D'Alzira, la Reganyà”, es va presentar en la Casa de la Cultura d'Alzira el 6 de juliol de 2016, la marca que naix de la cooperació entre el Gremi de Forners i l'Ajuntament d'Alzira, a través de l'Agència IDEA, pretén distingir i posar en valor els productes elaborats en la localitat. Des que es va iniciar la campanya s'han dut a terme tot un seguit de accions promocionals, jornades gastronòmiques, presència en actes festius, presentació del producte a FITUR, i degustacions en diferents actes institucionals.

Com a part del conjunt d'accions de divulgació, va a realitzar-se un concurs que té com a objectiu contribuir al fet que “D'Alzira, la Reganyà” siga referent entre els dolços típic valencians, a més de fer un reconeixement públic a l'ofici de forner.

Podran participar tots els forners, tant d'Alzira com altres localitats, sempre que ho acrediten per mitjà del Model 036 d'Hisenda, on figure que el concursant està d'alta en aquesta activitat.

Les inscripcions es realitzaran a través del formulari electrònic que trobaran en aquesta web o de forma presencial en IDEA, fins al 3 d'abril de 2017.

El concurs tindrà lloc el dijous 6 d'abril de 2017, a les 18:00 hores, en la Plaça Major d'Alzira.

Els participants podran guanyar un dels següents premis que estaran finançats per l'Ajuntament d'Alzira:

  • Primer premi de 300 €

  • Segon Premi de 150 €

  • Tercer Premi de 100 €


La forma de pagament dels premis serà mitjançant la Targeta d'Alzira.

Per a més informació, pots descarregar les nostres bases i la sol·licitud a continuació

 

 

D'ALZIRA, LA REGANYÀ

bottom of page