top of page

PREMIS IDEA COWORKING

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball, Comerç i Projectes Europeus, convoca els V PREMIS “IDEA COWORKING ALZIRA 

Estos premis es duen a terme amb la col·laboració de COWORKING ALZIRA y d’EFECTO COWORK les dos empreses en Alzira, que compten amb este tipus d'espai. 

L’impuls de l’autoocupació exigix fórmules que faciliten i milloren la posada en marxa de les noves empreses, especialment xicotetes empreses i professionals que troben majors dificultats en les fases inicials. Amb els V PREMIS IDEA COWORKING ALZIRA l’Ajuntament d’Alzira pretén fomentar l’emprenedoria i facilitar l’establiment d’este tipus d’empreses a Alzira.


PARTICIPACIÓ

Podran participar persones físiques o jurídiques que vulguen emprendre o que ja estiguen desenvolupant una activitat professional i/o empresarial, en Alzira i amb un model de negoci que es puga desenvolupar adecuadament en un espai COWORKING.

 

El termini de presentació: fins al 30 de novembre de 2020.

 

El lloc de presentació de sol·licituds serà preferentment telemàtica, a través de la Seu electrònica de l'Ajuntament d'Alzira, buscant en el catàleg de tràmits "V PREMIS IDEA COWORKING ALZIRA".

 

O de forma presencial en La CLAU (Oficina d'Atenció Ciutadana d'Alzira), amb cita prèvia en el 960 70 43 48.

 

PREMIS

Els premis estan dotats amb dos premis valorats en 1.000 €, cada u, finançats per l'Ajuntament d'Alzira, els quals equivalen al cost del gaudi dels servicis de coworking, o en COWORKING ALZIRA o en EFECTO COWORK, durant 6 mesos.(cada premiat s'instal·larà en un dels dos espais)

PREMIS IDEA COWORKING ALZIRA

bottom of page