top of page
Logo.png
dia del comerç local 2023 a6.png

El comerç d'Alzira en persona guanya

El Consell instaura per primera vegada en 2021, la data del 25 d’octubre per a celebrar el DIA DEL COMERÇ LOCAL en la Comunitat Valenciana.


Fins a esta data no existia un dia específic per a commemorar el sector, per la qual cosa i amb l’objectiu de retre un homenatge i posar en valor la llavor que els nostres comerços realitzen dia a dia en la dotació d’un servici de proximitat i de barri a la ciutadania, naix el 25 d’octubre.
 

L’ any passat i també per primera vegada es celebrà un DINAR DE GERMANOR DELS COMERCIANTS ací en La Gallera servit per l’escola de cuina del Respirall, amb l’assistència de prop de 100 establiments, en un acte que comptà, al igual que enguany, amb la presència de la Directora General de Comerç i que va aconseguir crear un “sentiment de pertinença” i unir el sector comercial.


El comerç local, a més de proporcionar als ciutadans els productes de compra més quotidians, tenen en l’era digital un paper fonamental:
● Són els que aconseguixen que les nostres ciutats siguen més amables i atractives.
● Són els que fan que els carrers siguen segurs, lluminosos i el lloc on volem que juguen les nostres filles i fills.
● Són els que en l’era de la sostenibilitat i de la reducció de la “huella de carbono” han segut pioners de manera natural.
● Són els que en definitiva marquen la vida de les ciutats.
Si per un moment tanquem els ulls i imaginem els nostres carrers sense botigues serem conscients de la importància que tenen en la vida de les ciutats.


Ha arribat l’hora de reivindicar este paper de les tendes físiques front al comerç online i de traslladar al consumidor part de la responsabilitat en la construcció de la ciutat en la que vol viure. Ha arribat l’hora del “activisme comercial” ha arribat l’hora del reconeixement i de l’homenatge a les nostres botigues i comprovar com…

EL COMERÇ D’ALZIRA EN PERSONA GUANYA.

 

            

CONVOCATORIA D'AUTORITATS EN IDEA

SPOT DIA DEL COMERÇ LOCAL

VISITA ALS COMERÇOS

DINAR DE GERMANOR

FOTOGRAFIES AMB EUGENI ALEMANY

Primer has de saber...

Dia del Comerç Local - 25 d'octubre

VIDEO RESUM DIA DEL COMERÇ LOCAL

bottom of page