top of page
Lona fondo_edited.png
cartel A3 FIRA_page-0001.jpg

Horari Estands:
18:00h a 20:00h

Estands:
 

  • Pl Major (junt al kiosk)

 

  • La Vila (antic cine colón)

 

  • A.C Ferrán (casal Falla Dr Ferrán)

 

  • A.C Pere Crespí (Sierra Street Style.

escudo_transparente_blanco2.png

OBJECTIU

La Fira de Nadal d'Alzira és un dels principals actius que té la ciutat en les festes nadalenques i també un dels principals atractius de la comarca en aquestes dates tan assenyalades.


Per aquest motiu, l'Ajuntament d'Alzira ha volgut unir Comerç i Fira, creant sinergies entre tots dos sectors.  Sota el lema “Per Nadal: EL COMERÇ D’ALZIRA ET PORTA A la FIRA” la campanya pretén posar el focus en els visitants que visiten la ciutat, amb l'objectiu d'atraure'ls a realitzar les seues compres en el comerç local.

Durant els dies
22, 23, 29 i 30 de desembre, en els estands dissenyats expressament per a la campanya, es repartiran 4000 entrades gratuïtes, per compres realitzades en els comerços d'Alzira entre el 15 i el 30 de desembre, per compres mínimes de 10 € (3 entrades màxim per persona).

IMATGE DE CAMPANYA

L'enfocament de la imatge de la campanya ha sigut recrear un escenari de fantasia. El públic objectiu són els més xicotets de la casa i per això es recrea un conte on trobem escenes que ens transporten a vesprades en família en la fira, plenes de diversió, il·lusió, festa, llums i color.

ESTAND TEMATIZADO

En els principals punts comercials d'Alzira podrem trobar els estands tematitzats de “Per Nadal: EL COMERÇ D’ALZIRA ET PORTA A la FIRA”.

La funció de l'estand serà promocionar la campanya i ésser el punt de recollida de les entrades gratuïtes per a la Fira de Nadal. Però a més hem volgut que siga un punt on majors i xicotets puguen fer-se les seues “Fotos de Felicitació de Nadal”, ja que es tracta d'un estand “INTERACTIU” realitzat en 3 plans que crega un efecte de profunditat.


Aquest espai, que estarà atés per una persona, es completa amb uneixes grans lletres blanques en les quals es llig “COMERÇ D'ALZIRA” fent encara més visible el missatge de comprar en el comerç local.


A més s'instal·larà un estand en l'entrada principal de la Fira de Nadal per a promocionar la campanya i atraure als seus visitants al fet que realitzen les seues compres a Alzira.


Durant les festes nadalenques també podrem visitar els *esparates dels comerços participants en la *21a edició del Concurs d'aparadorisme, que premia la creativitat i l'enginy del comerç local. Un sector motor de l'economia local i que s'ha revelat fonamental després de la pandèmia i que amb el seu esforç i il·lusió aconsegueix crear un ambient nadalenc als carrers d'Alzira. La dotació del concurs és de 2950 € repartits en 10 premis, incloent 2 premis de votació popular a través de xarxes socials.

logo_IDEA_sinfondo.png
banner ayuntamiento2.jpg
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
bottom of page