top of page

ESTIC 'IN LOVE' AMB EL COMERÇ D´ALZIRA

La Regidoria de Comerç té com objectiu principal impulsar el procés de modernització, promoció i ordenació del comerç local. Amb motiu de Sant Valentí encetem la campanya "ESTIC 'IN LOVE' AMB EL COMERÇ D´ALZIRA"

 

El xicotet comerç és un important pilar de l’economia local que proporciona una gran quantitat de servicis als habitants de la comarca, per això considerem fonamental conéixer de primera mà la seua opinió sobre els comerços d’Alzira. En esta ocasió, els demanem als consumidors i a les consumidores que ens conten de quin comerç estàn 'in love' i per què

 

Amb esta campanya es persegueix un doble objectiu, d'una banda que es visibilitzen els comentaris positius del comerç local i per una altra, que es donen a conéixer fora de la localitat, per a atraure compradors d'altres poblacions.

 

 

Funcionament de la campanya: Des del 7 fins al 16 de febrer de 2020  els/les participants hauran d’expressar la seua opinió del comerç d’Alzira en el Facebook d’IDEA o en el  Instagram de IDEA en     l´apartat específic del sorteig. Entre totes les persones participants se sortejaran 1 Targeta d’Alzira, per import de 1000 € .

 

Per a poder participar-hi caldrà seguir estes instruccions:

1. Iniciar el comentari amb l'etiqueta #esticinlovecomerçalzira o #esticinlovealzira.

2. Comentar què t'enamora del comerç d'Alzira en la publicació del sorteig etiquetant el comerç si té xarxa social o almenys el nom si no disposa d'ella o es desconeix (només seran vàlids els comentaris referents a l'objectiu del sorteig)

 

 

El sorteig es realitzarà el 17 de febrer entre tots els comentaris en les dues xarxes socials d'IDEA, el Facebook d'IDEA Alzira o bé en l'Instagram d'IDEA @ideaalzira, i s'extraurà un comentari a l'atzar que serà el premiat, així com un ordre de comentaris de reserva per al cas que la persona premiada no poguera localitzar-se. 

La persona premiada s'anunciarà en Facebook i Instagram d'IDEA, i haurà de contactar amb l'agència en les següents 24 hores. Passat aquest termini, es publicarà la primera persona de reserva, i així successivament fins a poder contactar.

 

 

La participació en la campanya és gratuïta, si encara no està adherit a la Targeta d’Alzira pot posar-se en contacte amb l’AFIC d’Alzira (IDEA) al 96 245 51 01 o a la web del Portal del Comerciant

 

 

bottom of page