top of page

Els dies 4, 5 i 6 d'octubre del 2019 els comerços estaran al carrer.

 

La Regidoria de Comerç,  amb la col·laboració de l'Associació Empresarial d'Alzira, vos convida a la XI FIRA COMERCIAL: ALZIRA OBERTA.

 

Des del divendres 4 fins el diumenge 6 d'octubre de 2019, la Fira estarà a la Plaça del Regne i Av. Lluís Suñer, on els comerços exposaran els seus productes en un ambient lúdic i festiu.

 

La Fira Comercial #AlziraOberta representa una important eina d'exhibició i comunicació de l'oferta comercial i l'oportunitat de donar a conèixer, de forma directa als visitants, els productes i serveis que ofereix.

 

Allí podràs trobar tot el millor dels nostres comerços, visitar una gran exposició de cotxes nous, Kilòmetre zero i seminous a l'aire lliure i una zona de restauració on podràs degustar les millors tapes.

 

Una fira que creix cada any, enguany amb mes de 50 expositors que es podran visitar en un espai firal que comprèn des de la Plaça del Regne fins a l'Av. Lluís Suñer.

 

També podreu veure les desfilades dels Moros i Cristians de la Vila, participar en la Masterclass solidària de l'equip de zumbers/res de la Pisicina Municipal, a benefici de l'Associació familiars Alzheimer Alzira, o vore el programa d'Alzira Ràdio 107.9 FM que farem des de la fira, amb un especial comerç.

 

Per als que vos agrada fer-vos fotos, teniu l'Anamorfosi, un espai per a fer-vos divertides fotos tridimensionals amb els vostres mòbils.

 

Els més menuts també tenen reservat el seu espai en la fira comercial amb una gran zona d'animació infantil amb castells unflables, tallers, pintacares i globoflèxia en la Plaça del Regne.

 

A més entre els visitants se sortejarà diumenge 1 d'octubre, a les 19h, en la carpa institucional, entrades per al Gran Premi de la Comunitat Valenciana del Mundial de Moto GP, que se celebrarà del 10 al 12 de novembre al Circuit Ricardo Tormo de Cheste. També se sortejaran entre els visitants de la fira 3 vals per import de 100 € per a consumir en els comerços expositors de la fira. 

 

QUE NO T'HO CONTEN!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pots descarregar-te les bases reguladores de la IX Fira Comercial: Alzira Oberta

 

 

 

 

 

 

 

 

FINALITZAT EL TERMINI DE SOL·LICITUD DE PARTICIPACIÓ

 

 

FIRA COMERCIAL ALZIRA OBERTA

IMG_1666-1024x682.jpg
bottom of page