top of page

INTRODUCCIÓ

 

Amb els últims avanços tecnològics, el creixement de les xarxes socials, les vies informatives digitals i l’ administració electrònica de servicis al ciutadà, l’accés a tots els ciutadans a Internet es fa cada vegada més imprescindible.


¿QUÉ ES IDEANET?

 

IDEANET són tres punts gratuïts d’accés a Internet ubicats en el saló vestíbul d’IDEA a través dels quals, prèvia reserva i acceptació de les condicions d’ús, qualsevol persona pot accedir al seu correu electrònic, portals d’ocupació  i tota la informació de la xarxa en matèria de desocupació, formació, emprenedoria, comerç i informació general.

 

FUNCIONAMIENT

 

És molt senzill ser usuari d' IDEANET, simplement acudix a IDEA, Inscriu-te coma usuari i de un dels nostres tres punts d’accés està disponible, podràs utilitzar l’equip durant un mínim d’una hora, prorrogable en cas que no hi haja gent en espera.

Durant el temps d’ús, l’usuari serà el responsable de l’equip, i accepta les normes de funcionament del servici i i firma abans d’iniciar i de finalitzar la seua responsabilitat per l’ ús de l’equip informàtic.

 

 

Per a més informació, pots consultar les normes d'ús.

bottom of page