top of page

 

La Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament d'Alzira es complau a convidar-li a la Jornada: Comença a Exportar, que tindrà lloc el dijous, 20 d’octubre de 2016 en IDEA, en horari de 9.30h a 13.30h.

 

OBJECTIU

 

L'objectiu d'aquest programa és repassar d'una forma eminentment pràctica els aspectes bàsics que ha de tenir en compte una emrpesa que vulga començar el seu procés d'internacionalització. En el programa s'analitzarà la informació prèvia que necessita localitzar l'empresa, com configurar el mix de màrqueting per a la seua eixida a l'exterior i com gestionar les primeres operacions comercials internacionals. 

 

QUÈ S'OFEREIX

 

El programa s'estructura en una sessió amb una durada aproximada de 4 hores i els grups estaran formats per un màxim de 15 empreses

 

La sessió s'estructura en dos blocs diferenciats: com començar i com gestioanr una operació d'exportació.

 

A QUI ES DIRIGEIX

 

A empreses que vulguen començar la seua eixida a mercats internacionals i encara no compten amb experiència en el mateixos o empreses amb experiència que compten amb nou personal per a aquesta tasca. 

 

Consulta el programa complet de la jornada

 

 

LLOC: IDEA. Ronda Algemesí, 4. Alzira

 

DATA: 20 d'octubre de 2016

 

PREU: Gratuït

 

INSCRIPCIONS: Enviant un correu a adl@idea-alzira.com amb les dades de l'empresa i persona de contacte o en el 96 245 51 01.

 

 

 

 

 

 

Programa Comença a exportar

bottom of page