top of page

Xarxa ORIENTA GV

L’Ajuntament d’Alzira, en març de 2015, passa a formar part de la Xarxa Orienta GV, xarxa que integra les entitats que oferixen serveis d’Orientació Laboral en la Comunitat Valenciana. Els requisits per a poder formar part de la Xarxa són disposar d’un servei d’Orientació Laboral permanent, disposar de les instal·lacions i dels recursos materials adequats per al desenrotllament de les accions d’orientació i comptar amb un personal tècnic qualificat per a dur a terme les actuacions d’orientació.

 

L’admissió de l’Ajuntament d’Alzira dins d’aquesta xarxa suposa un reconeixement a la llavor que, en matèria d’ocupació i orientació laboral es ve realitzant des d’IDEA.

 

La finalitat d’aquesta Xarxa és millorar la ocupabilitat, augmentar la eficàcia en el servei i incrementar la capacitat d’actuació a través de la integració en un itinerari global d’Orientació Laboral amb les actuacions rebudes pel ciutadà, evitant la duplicitat d’actuacions i d’aquesta manera aprofitar tots els recursos en matèria d’orientació laboral disponibles en la nostra comunitat, de manera coordinada.

 

Si estàs desocupat i necessites que t’ajudem en la teua cerca de treball, pots demanar cita amb el nostre orientador laboral a través del formulari o cridar al telèfon 96 245 51 01.

 

bottom of page