top of page

DIEGO GÓMEZ 

Alcalde d'Alzira i regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus (IDEA)

 

SALUDA

IDEA, L’OPORTUNITAT DE TREBALL I FORMACIÓ

 

La nostra societat necessita institucions públiques que garantisquen la Igualtat, el dret constitucional al treball i a una vida digna. Des de l’equip de govern, continuarem fent tots els esforços possibles per a enfortir els serveis públics com IDEA, que ha donat noves oportunitats a centenars de persones en la nostra ciutat.

 

334 contractes de treball. 433 alumnes dels cursos de formació professional i més de 5 milions d’euros gestionats l’últim any, eixes són les xifres que fan d’este servei una eina imprescindible per a la nostra ciutat.

 

Vull  felicitar les  treballadores  i treballadors del departament per la intensa tasca, especialment en anys de dificultats i per haver aconseguit sumar tots els recursos possibles per a millorar l’ocupació de les persones i el desenvolupament econòmic de la nostra ciutat.

                                                                            

Continuarem redoblant esforços, amb polítiques decidides, treballant amb les distintes administracions, i comptant amb la implicació dels treballadors i treballadores municipals, de les xicotetes empreses d’Alzira i de l’equip humà d’IDEA. Entre totes i tots abordem un dels principals reptes que tenim: oferir més oportunitats a les persones a l’atur i generar més llocs de treball de qualitat.

bottom of page