top of page

INSCRIPCIÓ

Per inscriure's a la XI Setmana de l'Economia cal omplir el formulari del Portal d'Ocupació d'IDEA, a l'apartat de Cursos

Accedir

SETMANA DE L'ECONOMIA I L'OCUPACIÓ

L'Ajuntament d'Alzira, en col·laboració amb l'Associació Empresarial, organitza la XI Setmana de l'Economia i l'Ocupació del 18 al 22 de febrer de 2019, a la Casa de la Cultura d'Alzira.

Les edicions realitzades fins al moment han comptat amb ponents de renom, com Juan Torres López, doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials; Sergio Ayala, empresari, conferenciant i mentor especialitzat en projectes d'emprenedoria; Carlos L. Alfonso; president del consell económic i social de la CV i Paula Fernández Ochoa, consultora i docent de Màrqueting Jurídic, entre d'altres.


Un dels objectius que es persegueixen amb la celebració d'aquestes jornades és oferir a l'empresariat, i a la ciutadania en general, un espai de reflexió. Durant tota la setmana es realitzen conferències i tallers, i s'intenta arribar a conclusions que ens faciliten l'engegada d'accions, tant des del sector públic com del privat.

Comptem amb ponents de reconegut prestigi que ens descobriran les claus dels nous models de negoci i les tendències empresarials.

iDEA Alzira està treballant en la programació de la propera edició.


La inscripció a les jornades és gratuïta, si bé les places són limitades. Cal confirmar assistència a través d'IDEA (96 245 51 01), emplenant el formulari d'inscripció que figura al Portal d'Ocupació d'IDEA, a l'apartat de Cursos.
 

bottom of page