top of page
El comerç sona a solidaritat

El comerç sona a solidaritat

Per 1 bola 1 regal

Per 1 bola 1 regal

El comerç sona a solidaritat

El comerç sona a solidaritat

Per 1 bola 1 regal

Per 1 bola 1 regal

El comerç sona a solidaritat

El comerç sona a solidaritat

Per 1 bola 1 regal

Per 1 bola 1 regal

 

Des de la Regidoria de Comerç volem continuar la iniciativa anomenada "PER NADAL EL COMERÇ SONA A SOLIDARITAT" amb l'objectiu d'unir l'activitat comercial amb diferents temàtiques (festa, solidaritat, cultura, esport, salut, turisme).

 

Tenint en compte la notable importància del comerç en l'economia local, el seu caràcter estratègic per a la generació d'ocupació i per a la vertebració que exerceix en la vida i l'activitat econòmica de les ciutats, amb estes iniciatives volem aconseguir la seua connexió amb els diferents sectors per a que el comerç estiga present en tota l'activitat de la ciutat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En esta ocasió, anem a destacar el caracter solidari en la campanya que es durà a cap de la següent forma:

 

Els dies 22 i 23 de desembre en horari de 10h a 13h i de 17h a 20h es situaran 5 mostradors en la Zona del Parc Pere Crespí, Zona Centre, Zona de la Vila, Zona Hort dels Frares, Zona Regne i Sants Patrons i Zona Alquenència, on totes les persones podran adquirir la seua "Bola de Nadal Solidària" per tan sols 1€, esta recaudació anirà destinada a Creu Roja - Alzira.

 

Les boles contenen REGALS per a arreplegar en un dels comerços d'Alzira adherits a esta campanya, entre ells hem amagat la BOLA D'OR, premiada amb 300€.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Altre dels objectius d'aquesta campanya serà impulsar la movilitat dels consumidors dins de la ciutat i fer que coneguen altres comerços ubicats fora de les seues zones habituals de compra, ja que amb les boles solidàries poden haver tendes de qualsevol part d'Alzira.

 

La participació en la campanya és gratuïta, si està interessat/ada en adherir-se a esta iniciativa pot fer-ho de la següent manera:

 

TERMINI DE INSCRIPCIONS

Fins el dilluns 11 de desembre de 2017. Les formes de inscripció seran les següents:

  • Presencial: emplenant la fulla de inscripcions que es presentarà en l'AFIC d'Alzira, IDEA. Ronda d’Algemesí, 4 o telefonant al 96 245 51 01.

  • Online: emplenant el formulari online d'aquesta pàgina.

  • Correu electrònic: enviant un correu electrònic a adl@idea-alzira.com

  • Whatsapp de comerç: 667 910 853

 

Tota la informació també estarà disponible en www.alzira.portaldelcomerciante.com, on també podrà consultar les bases específiques del concurs.

 

 

Esperem la seua participació per a fer Alzira Ciutat Comercial.

 

Bola de Oro

PER NADAL EL COMERÇ SONA  SOLIDARITAT

bottom of page