top of page

L’objectiu marcat des de l'Ajuntament d'Alzira, a través del Servici de Desenvolupament econòmic, treball, comerç i projectes europeus (IDEA) és la realització d’actuacions que, de forma directa o indirecta afecten positivament el desenvolupament de l’activitat econòmica i comercial d’Alzira.

 

Any a any, l’Ajuntament d’Alzira destina part del seu pressupost al foment de l’ocupació i desenvolupament local a través de la concessió d’ajudes i subvencions que s’entreguen a emprenedors i empresaris que s’establixen a Alzira, com també de premis.

 

A través d’esta mesura es pretenen conjugar totes les accions de promoció econòmica, i açò amb la finalitat principal que els recursos municipals revertisquen a Alzira en forma d’activitat econòmica.

 

Des de 2012, la forma de pagament de les ajudes municipals, així com dels premis de les distintes campanyes de foment del comerç local és la Targeta d’Alzira, . Es tracta d’una targeta VISA d’ús exclusiu als comerços i serveis d’Alzira adherits a este sistema de pagament.

Si eres un establiment ubicat en Alzira i vols adherir-te a la Targeta d' Alzira, fes click en el botó del "Formulario Adhesión comercios" i formalitzarem la teua alta

Ací baix pots consultar els establiments on utilitzar la Targeta d' Alzira. 

TARGETA D'ALZIRA

bottom of page