top of page

Una bona manera d'informar-se i conéixer tot el que es du a terme des de l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Alzira, coneguda com a IDEA, és Internet.

Aquest departament es va crear en 1995 i els resultats parlen per si mateix. IDEA gestiona milions d'euros en subvencions destinades a programes d'ocupació, orientació laboral i formació, que han generat nombrosos llocs de treball i han facilitat la formació d'un bon nombre de ciutadans.

Des de l'Ajuntament d'Alzira continuarem treballant en aquesta línia per a complir la finalitat principal amb què es va crear el departament d'IDEA: generar ocupació i riquesa a Alzira. Açò s'aconseguix mitjançant els serveis que oferim: emprenedors, orientació laboral, formació i programes europeus.

IDEA forma part, a més, de la Xarxa AFIC, la Xarxa d'Agències per al Foment de la Innovació Comercial, coordinada des de la Direcció General de Comerç i Consum de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Aquesta xarxa és un instrument mitjançant el qual la Generalitat Valenciana, en col·laboració amb l'Administració Local, està impulsant el procés de modernització i ordenació del comerç local.

L'AFIC d'Alzira oferix a la ciutadania un servei de la promoció comercial per mitjà de campanyes de dinamització comercial, informació sobre horaris comercials, sobre rebaixes, etc. És a dir, sobretot allò que el comerciant necessita saber al seu dia a dia i que en tot moment pot consultar en el Portal del Comerciant d'Alzira.

 

TRAJECTÒRIA

MEMORIA 2021 VAL.JPG
FotosMemoria.jpg

Memoria de resultats

2020

2019

Memory of results

2018

Memory of results

Memory of results

2016

Memory of results

2015

Memory of results

2014

Memory of results

2013

Memory of results

2012

Memory of results

2011

Memory of results

2010

Memory of results

2009

Memory of results

Please reload

bottom of page