top of page
banner1 259x63 - web_edited_edited.jpg
Del 19 al 23 de febrer, la ciutat d'Alzira torna a ser l'epicentre econòmic, laboral i de noves tendències digitals gràcies a la celebració de la XVI Setmana de l’Economia d’Alzira.
 

Les nombroses xerrades, ponències o taules rodones, dirigides tant a les noves generacions com al públic adult, promouran un clima d'aprenentatge compartit i enriquidor gràcies a la participació de conferenciants de nivell.
 

Un dels objectius que es persegueixen amb la celebració d'aquestes jornades és oferir a l'empresariat i a la ciutadania un espai de reflexió. A més a més, s'intentarà reunir conclusions que ens faciliten la posada en marxa d'accions, tant des del sector públic com del privat.
 

Ofereix a l'empresariat i a la ciutadania un espai de reflexió durant una setmana

Debats, ponències
i taules rodones 

Molts formats que fan d'aquesta jornada un espai de reflexió on la innovació i la diferenciació prenen forma de motivació, creativitat i humor de la mà dels nostres nous ponents. Si desitgeu veure quina és la programació de la XVI Setmana de l'Economia d'Alzira.

Tens una empresa
i busques treballadors?

En la XIV Setmana de l'Economia d'Alzira, t'hem reservat un espai! Veuen el dijous 19 de febrer, d'11 a 14h i podràs utilitzar l'espai empreses per a efectuar entrevistes a tots aquells candidats que s'ajusten a les teues ofertes.

inscripció gratuïta

places limitades

confirmar assistència

 web

idea-alzira.com

 96 245 51 01

Atenció inscripcions

661 525 530

 

telèfon 

correu

Segueix tota l'activitat de la Setmana de l'Economia d'Alzira mitjançant YouTube i Facebook!

No has assistit en edicions
anteriors?

Coneix als nostres ponents i les seues ponències, els temes tractats i els nostres assistents. Informa't sobre el tema que més t'interessa des de la teua casa i descobreix les conferències realitzades en les edicions anteriors.

Tens algun suggeriment de millora?

Feu-nos propostes que ens facen créixer i que puguen millorar l'experiència en la Setmana de l'Economia d'Alzira. Tots podem gaudir, un any més, d'unes jornades millors i gratuïtes gràcies a la teua col·laboració. Agraïm el teu suggeriment i/o proposta a través de l'email.

logos XV SE.png
bottom of page