top of page

Des de l’Ajuntament d’Alzira es posa en marxa la iniciativa Ens Movem pel Comerç Local, en què el seu objectiu és impulsar de forma directa una nova empresa d’Alzira, constituïda en els cinc últims anys, a través d’un Pla de marketing que englobaria l'anàlisi, planificació, organització, difusió i control.

 

Objectiu

 

Dotar de ferramentes de marketing amb l'objectiu d'afavorir i impulsar les empreses d'Alzira en les fases inicials.

 

En què consistix l'ajuda?

 

L'ajuda consistirà en el llançament i promoció de l’empresa seleccionada durant diferents setmanes de l’any 2022, un pack de llançament i el suport d’un professional (coach digital) encarregat de formar-los i promocionar-los a través de les xarxes socials:

 

El Pack de llançament inclou diferents mitjans i materials de difusió:


a. Creació de material audiovisual
Amb la finalitat de que l'empresa promocione la seua imatge per Internet i xarxes socials s'elaborarà per part d'un professional quatre vídeos de l'empresa, així com un lot de 10 fotografies (tant d’exterior com d’interior), un cartell i una foto grupal amb la resta de les empreses.


b. Difusió en mitjans de comunicació
Durant les setmanes assignades, es realitzarà la difusió de l'empresa a través de falques publicitàries en radio, bàners en diaris digitals i participació en entrevistes i altres canals, com són:


• Ràdio: Falca publicitària de l'empresa a Alzira Radio.
• Ràdio: Falca publicitària de l'empresa en Onda Cero.
• Ràdio: Falca publicitària de l'empresa a Europa FM.
• Ràdio: Entrevista en l'espai radiofònic "Agenda Laboral" d'Alzira Radio 107.9 FM, l'últim dijous de cada setmana seleccionada, en horari d'11.30 a 12.00 h.
• Ràdio: Entrevista en l'espai radiofònic d'Onda Cero.
• Diaris digitals: Bàner publicitari en El Seis Doble
• Diaris digitals: Bàner publicitari en Ribera Express
• Diaris digitals: Bàner publicitari en Tot Alzira
• Creació de subweb en la pròpia web d'IDEA específica de "Ens Movem pel Comerç Local"


c. Participació en jornades
Les empreses seleccionades participaran en les jornades següents:


• Participació en la taula "Ens Movem pel Comerç Local" de la Setmana de l'economia, que se celebra cada any, l'última setmana de febrer.
• Participació en jornades i actes organitzats per l'Ajuntament d'Alzira relacionats amb l'activitat empresarial (networking empresarial).
• Acte promocional de l'empresa en espai municipal o en la pròpia empresa, a petició del beneficiaris.

 

d. Formació en Màrqueting digital
Les empreses seleccionades participaran en el Pla de Formació en recursos i eines de marketing digital impartit en les dependències d'IDEA per un docent expert en la matèria. Es detallen de manera orientativa els continguts. La formació serà o presencial o telemàtica, segons permeta la normativa COVID-19, en horari de 15 a 17h. Sessions grupals de 2 hores de duració.

- Anàlisi DAFO, propostes de valor i diferenciació de la competència

- Com enfocar el meu negoci online & offline
- Com fer un estudi de mercat, estudi de mercat i competència, tendències de cerca i de consum
- Analitzar la competència, eines per a analitzar el mercat, millorar el meu producte respecte a la meua competència
- Disseny i creació d'un pla de màrqueting 1
- Disseny i creació d'un pla de màrqueting 2
- Disseny i creació d'un pla de màrqueting 3
- Xarxes socials i el seu potencial, correcte ús de les xarxes socials, proposta de valor en les xarxes socials, automatitzar publicacions en xarxes socials, en quines xarxes socials estar segons el teu negoci
- Estratègies per a captació i atracció de clients, com crear escassetat per a vendre més, estratègies per a fidelitzar clients, estratègies per a aprofitar dates assenyalades
- Màrqueting d'interrupció, màrqueting indirecte, màrqueting de confiança, màrqueting de fidelització ,màrqueting de continguts i màrqueting d'influencers

- Analitza el comportament del teu client, eines per a analitzar el seu comportament, big data i màrqueting automàtic, mesurament de resultats

- Plataformes per a vendre per internet, i per a crear una botiga online
- Mesurament de resultats, mesurar per a millorar i conclusions


e. Coach Digital
Les empreses seleccionades comptaran amb el reforç d'un Coach Digital que es donarà suport de forma individual durant les setmanes de la promoció de la seua empresa. L'objectiu principal és analitzar, crear i millorar les xarxes socials de cadascuna de les empreses seleccionades durant les setmanes seleccionades, així com valorar la possibilitat d'obrir-los al mercat de l'e-commerce.

f. Participació en la Fira comercial #AlziraOberta
Es sortejarà una haima gratuïta per a exposar en la Fira comercial, de la tapa i de l'automòbil, que se celebra en l'Avinguda Sants Patrons el mes d'octubre, entre les empreses del programa. Segons permeta la normativa COVID19.

g. Trobada de totes les edicions de l'Alzira: Ens Movem pel Comerç Local

A la Casa de la Cultura de 15.00 a 17.00. Segons permeta la normativa COVID-19

 

IMPORTANT: Sols es concediran 12 ajudes, una per cada empresa

 

Beneficiaris

 

Totes aquelles empreses d'Alzira, independentment de la seua forma jurídica, que hagen iniciat la seua activitat en els 5 últims anys, computant-ne des de 15 de novembre de 2017 fins 15 de novembre de 2022

 

III Trobada "Ens Movem pel Comerç Local"

 

La tercera trobada d'empreses del programa "Ens Movem pel Comerç Local" s'organitza amb l'objectiu d'enfortir el múscul empresarial d'Alzira reunint les empreses participants de les quatre  edicions, realitzades fins el moment, de este programa d'ajudes municipals.

 

 En aquesta trobada es pretenen crear sinèrgies entre les empreses de la ciutat mitjançant un networking empresarial i la mostra dels productes i/o serveis que cada una d'elles ofereix.

 

 Tot açò, en el claustre de La Casa de la Cultura d'Alzira, un lloc emblemàtic i inspirador en el que s'oferirà un càtering especial per als emprenedores i empresaris assistents.

limmmmmppiooos-01.png
limmmmmppiooos-03.png
limmmmmppiooos-02.png
TOTEM ENS MOVEM 2022.jpeg
escudo_transparente_blanco1.png
IDEA.png
bottom of page