El concurs d'Escaparatisme té com a objectiu incentivar la millora de la imatge del comerç d'Alzira per a fer més atractives les compres als negocis locals, coincidint amb les festes nadalenques.

 

Els aparadors guanyadors són recompansats amb deu premis, a criteri d'un jurat i sempre segons les bases del concurs:

 

1º premi - 800 € + stand  Fira comercial       

2º premi - 500 €                          

3º premi - 300 €                          

Premi “Enginy” - 150 €                           

Premi “Gràcia” - 150 €  

Premi "Decoració tradicional" - 150 €                       

2 “accèssits” - 150 €                          

2 Premis Votació popular de Facebook - 150 €

     

A més, els dos premis de Votació Popular de Facebook, de 150€, tenen com a objectiu que els aparadors d'Alzira aconseguisquen la màxima visibilitat en les xarxes socials.

 

En el concurs poden participar tots els comerços minoristes (grups IAE 64, 65, 66.1 i 66.2) de la ciutat, la decoració dels aparadors és lliure i s'han de promocionar els productes propis de cada establiment.

 

Premi Votació popular de Facebook: Per a participar en els premis de votació popular de Facebook, els comerços hauran d'enviar una foto de l'aparador per correu electrònic a:

comunicacion.idea@alzira.es, FINS AL DIVENDRES 10 DE DESEMBRE.

 

 

 

 

 

La publicació en Facebook serà el dimarts 14 de desembre. Les votacions populars podran realitzar-se fins al dilluns 20 de desembre a les 13.00 h. A partir d'aquesta hora no es comptabilitzaran més vots.

 

Sistema de votacions. Es crearà l'àlbum “XXI Concurs d'aparadorisme comercial d'Alzira 2021” en la pàgina de Facebook d'IDEA. Els “M'agrada” tindran un valor d'1 punt, comptabilitzant-se tots aquells que estiguen a l'àlbum fins a les 13.00 h del dilluns 20 de desembre.

 

Tots els premis es concedeixen a través de la Targeta Alzira. Els premis del Jurat tècnic i de la Votació popular de Facebook seran compatibles, per tant els participants podran resultar guanyadors dels dos premis.

 

Termini d'inscripcions: Fins al 10 de desembre de 2021

 

Participa emplenant el següent formulari.

La decoració de l'aparador haurà d'estar acabada el 13 de desembre de 2021, i el dia 14 de desembre, el jurat puga valorar-lo. La resolució dels premis es farà pública en l'acte de lliurament de premis, que tindrà lloc el dijous 22 de desembre a les 20:45h en el Saló de Plens de l'Ajuntament.

En la nostra galeria de fotos tens disponibles els aparadors guanyadors de l'última edició.

 

07.Boutique Menuts
07.Boutique Menuts

press to zoom
73.vintage de Eli
73.vintage de Eli

press to zoom
6 Tradicional.jpg
6 Tradicional.jpg

press to zoom
07.Boutique Menuts
07.Boutique Menuts

press to zoom
1/81
Cartel_escaparatisme_2021.jpg

CONCURS D'ESCAPARATISME

Cast   /   Val