top of page

Existeixen moltes raons per a considerar la idea de crear una empresa, quasi tantes com per a no fer-ho. De la motivació, les circumstàncies personals i els recursos disponibles dependrà que finalment siga capaç de donar el pas, o no.

 

Qualsevol persona pot crear una empresa o treballar per compte propi, però el vertader repte és mantindre’s en el temps i aconseguir que la idea arribe a ser rendible. Amb l’objectiu d'arribar a aquesta meta, el Servei de Creació d’Empreses d'IDEA analitza aquells aspectes subjacents a la decisió de constituir la teua pròpia empresa, a més dels mitjans i possibilitats amb els quals es compta per a poder dur-la a terme.

 

Fruit de la nostra experiència, considerem que hi ha una qüestió fonamental a tenir en compte: la motivació, entesa com la il·lusió, per a emprendre una activitat. És un camí difícil, a més d’una font de satisfacció immensa. Per aquest motiu, des d'IDEA aportem el nostre gra d’arena per tal que els emprenedors puguen aconseguir els seus propòsits.

 

Per a més informació, pots contactar amb els nostres tècnics i sol·licitar la teua cita o remetre'ns les teues consultes. 

CREACIÓ D'EMPRESES 

bottom of page