top of page
XXI ESCAPARATE banner Web AyuntamientoIDEA.png

 

El Concurs d'Escaparatisme té com a objectiu incentivar la millora de la imatge del comerç d'Alzira per a fer més atractives les compres al comerç local, coincidint amb les festes nadalenques.

 

Els aparadors guanyadors són premiats amb 10 premis, a criteri d'un jurat, i sempre segons les bases del concurs:

 

1º premi                                 800 € + stand  Fira       

2º premi                                 500 €                          

3º premi                                 300 €                          

Premi Enginy                           150 €                           

Premi Gràcia                            150 €  

Premi Decoració Tradicional       150 €                       

2 accèssits                               150 €                          

2 Premis Votació Popular de Facebook de 150 €

 


A més, els dos premis de Votació Popular de Facebook de 150€, tenen com a objectiu que els aparadors d'Alzira aconsegueixen la màxima visibilitat a les xarxes socials.

 

Al concurs poden participar tots els comerços minoristes (grups IAE 64, 65, 66.1 y 66.2) de la ciutat; la decoració dels aparadors és lliure i es tenen que promocionar els productes propis de cada establiment.

 

Premis de Votació de Facebook: Per poder participar en els premis de votació popular de Facebook, els comerços hauran d'enviar la seua foto per correu electrònic a comunicacion.idea@alzira.es FINS DILLUNS 13 DE DESEMBRE.

 

 

 

 


La publicació en Facebook serà el dimarts 14 de desembre. Les votacions populars podran realitzar-se fins el dilluns 20 de desembre a les 13:00 h. A partir d'aquesta hora no es comptabilitzaran més vots.

Sistema de votacions: Es crearà l'álbum “XXI Concurs de Escaparatisme Comercial d'Alzira 2021” en la pàgina de Facebook de IDEA
Els “M'agrada” tindran el valor d'1 punt, comptabilitzant-se tots aquells que estiguen a l'àlbum fins les 13.00 h del dilluns 20 de desembre.

 

Tots els premis es concedeixen mitjançant la Targeta Alzira. Els premis del Jurat tècnic i de la Votació Popular de Facebook seran compatibles; per tant, els participants podran resultar guanyadors dels dos premis.

 

Termini d'inscripcions: OBERT. Formes d'inscripció:​

 

  • Presencial: emplenant la fulla d'inscripció que es presentarà a l'oficina AFIC d'Alzira (IDEA) · Ronda d’Algemesí, 4 o telefonant al 96 245 51 01.

  • Online: emplenant el formulari d'aquesta pàgina web.

  • Correu electrònic: enviant un correu electrònic a comunicacion.idea@alzira.es

  • Whatsapp de comerç: 667 910 853

 

La decoració de l'aparador haurà d'estar finalitzada el 13 de desembre de 2021, i el dia 14 de desembre, el jurat el valorarà. La resolució dels premis es farà pública a l'acte d'entrega de premis, que tindrà lloc el dimecres 22 de desembre a les 20:45h al Saló de Plens de l'Ajuntament.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A aquesta galeria de fotos tens disponibles els aparadors guanyadors de la darrera edició:

CONCURS D'ESCAPARATISME

Cartel_escaparatisme_2021.jpg
bottom of page