top of page

LANGUAGES COFFEE

Amb l’objectiu de potenciar l’aprenentatge d’idiomes, des de l’Agència de Desenvolupament Local d’Alzira, es posen en marxa els Languages Coffee.

 

A través d’aquesta activitat gratuïta podràs participar en grups tancats de conversa sobre diferents temes d’actualitat dinamitzats per persones bilingües junt amb altres, que com tu, estan interessades a practicar les seues habilitats d’expressió i comprensió oral.

QUÈ OFERIM?

 

Grups reduïts, dividits per nivells, flexibilitat horària, espai adaptat i cinc setmanes per a conéixer a altres persones amb les teues mateixes inquietuds. Després? Posem a la vostra disposició les nostres aules per a que tingau un punt de trobada on seguir practicant... i no ho oblides, IDEA t’ofereix aquest servei de manera gratuïta.

 

DURACIÓ

 

Els grups de Languages Coffee tenen una duració de 10 hores, distribuïdes en cinc setmanes, dos dies a la setmana i una hora diària. Els horaris comprenen des de les 9.00 fins a les 14.00, amb els quals trobaràs el grup que més s’ajusta a les teues necessitats.

 

Consulta els grups disponibles en el formulari  d’inscripció de l’esquerra.

 

PLACES

 

Cada un dels grups comptarà amb unes 5-8 persones, més el monitor, en funció de la demanda.

 

HORARIS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INSCRIPCIÓ

Selecciona el nivell in inscriu-te TERMINI D'INSCRIPCIÓ OBERT

 

 

 

La disponibilitat de cada classe està subjecta a l'oferta en cada moment.

Per favor, contacte amb nosaltres i consulte la disponibilitat.

 

bottom of page