top of page

#ENS MOVEM PEL COMERÇ LOCAL Este programa municipal té com a objectiu impulsar de forma directa, durant un mes en concret, una nova empresa d’Alzira, constituïda en els dos últims anys, a través d’un pack de llançament publicitari, que inclou un vídeo i fotos promocionals amb un impacte diari en xarxes socials, falques de ràdio, bàners en diaris digitals i formació en recursos i màrqueting digital. Cada any es beneficien 12 empreses.

 

#MAPA DEL COMERÇ DE PROXIMITAT Este espai web gratuït és un directori de les empreses, comerços i serveis d’Alzira agrupat per categories i geoposicionament en el plànol de la ciutat, on qualsevol persona pot accedir per a trobar fàcilment i en únic espai els productes o serveis que estiga buscant. Amb esta eina s’impulsa la implantació i consolidació dels comerços, cosa que en facilita la difusió.

 

Mapa del Comerç de Proximitat

 

 

#NETWORKING EMPRESARIAL L’objectiu d’este programa és facilitar el contacte entre les empreses valencianes de la comarca de la Ribera Alta i donar a conéixer, de prop, els productes i serveis de les empreses més pròximes del territori, perquè es puguen generar sinergies, possibles col•laboracions i contractacions de productes i/o serveis. La jornada s’estructura en dos parts:

 

  • Primer, i a través d’una ponència, un expert il•lustra els assistents sobre les claus fonamentals comunicatives per a ser capaces de vendre el seu negoci i mostrar els seus avantatges competitius.

  • Després es realitza un speednetworking en què els participants realitzen nombrosos contactes a través d’entrevistes curtes, bis a bis, amb altres participants, amb un temps i nombre de participants limitat.

 

Es realitzen 2 sessions a l’any, una per juny i l’altra per novembre.

 

#BIOSFIRA Esdeveniment que pretén afavorir canvis de conducta cap a models de vida més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient, entorn de qüestions com l’alimentació ecològica, producte de proximitat, comerç just, mobilitat verda, reducció de l’emissió de CO2, vida saludable, energies renovables, banca ètica… així com generar consciència per a no malgastar recursos, reutilitzar tot allò que es puga, utilitzar tecnologies respectuoses amb el medi i les persones i contribuir en l’educació i acció ciutadana. Se celebra el 3r cap de setmana de maig.

 

#FIRA COMERCIAL: ALZIRA OBERTA El primer cap de setmana d’octubre se celebra la Fira Comercial: Alzira Oberta, en l’av. Sants Patrons. Cada any s’aconseguix augmentar l’afluència de públic, que transcendix ja a l’àmbit local i convertix esta fira en un referent comarcal. D’esta forma, la Fira complix amb el seu objectiu de ser una actuació dinàmica de difusió i trobada entre comerciants i potencials consumidors.

 

#TARGETA D’ALZIRA És el sistema de pagament de les ajudes municipals i premis que realitza l’Ajuntament d’Alzira. Esta fórmula naix amb la finalitat que els recursos municipals estimulen l’economia local, ja que sols pot utilitzar-se en els comerços i servicis d’Alzira adherits a este sistema. L’adhesió és gratuïta i totes les empreses d’Alzira amb sistema de pagament electrònic poden fer-la al Portal del Comerciant.

 

#WHATSAPP DE COMERÇ Canal d’informació i comunicació instantània amb els comerços d’Alzira sobre campanyes i novetats en esta matèria. Si eres comerç guarda en els teus contactes el 667910853 i envia’ns un whatsapp amb la paraula ALTA+NOM COMERÇ.

#DIGITALITZACIÓ 

  • OFICINA DE TRANSFORMACIÓ DIGITAL EN ALZIRA – IDEA posa a la teua disposició un nou servei: l’oficina de transformació digital. Si eres una empresa que necesita ajuda per a fer el salt al món digital, sol·licita información!

  • Els dijous de 9h a 12H, el consultor atendrà les empreses per a ajudar-los a construir una estrategia ditial.

COM SOL·LICITAR CITA?

- oficinadigital@camaravalencia.com

- Telefonant al 963 103 924

- Whatsapp 626 320 166

A més durant la celebració del TOUR TERRITORI DIGITAL, que es realitza de forma presencial en 7 municipis de la Provincia de Valencia, les pimes poden accedir a diferenrts continguts bàsics relacionats amb la digitalització (web, presència en internet, xarxes socials, ciberseguretat...) 

Segueix aquest enllaç per vore la primera parada del Tour Teritori Digital

  • KIT DIGITAL – El KIT DIGITAL El Kit Digital és una iniciativa del Govern d'Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles en el mercat per a aconseguir un avanç significatiu en el nivell de maduresa digital. Les convocatòries per a les ajudes se realitzen per segments.

-Segments de beneficiaris Import bono digital

  • Segment I. Petites empreses d'entre 10 i menys de 50 empleats 12.000 €

  • Segment II. Petites empreses o Microempreses d'entre 3 i menys de 10 empleats 6.000 €

  • Segment III. Petites empreses o Microempreses d'entre 1 i menys de 3 empleats i persones en situació d'autoocupació 2.000 €

bottom of page