top of page

La Regidoria de Comerç posa en marxa una nova iniciativa anomenada "PER SANT VALENTÍ ENAMORA’T DEL COMERÇ" i continua amb la línia d’unir l’activitat comercial amb diferents temàtiques.

 

El xicotet comerç és un important pilar de l’economia local que proporciona una gran quantitat de servicis als habitants de la comarca, per això considerem fonamental conéixer de primera mà la seua opinió sobre els comerços d’Alzira. En esta ocasió, els demanem als consumidors i a les consumidores que ens conten “què els enamora” del seu comerç. Només per això, podran guanyar una de les 5 Targetes d’Alzira que sortejarem en el Facebook d’IDEA, valorades en 100 € cada una. 

 

 

Funcionament de la campanya: Des de l’1 fins al 9 de febrer de 2016  els/les participants hauran d’expressar la seua opinió del comerç d’Alzira en el Facebook d’IDEA  en l´apartat específic del sorteig. Entre totes les persones participants se sortejaran 5 Targetes d’Alzira, valorades en 100 € cada una.

 

Per a poder participar-hi caldrà seguir estes instruccions:

1.  Fer clic en el “M’agrada” de la Fan page d’IDEA

2. Comentar què t’enamora del comerç d’Alzira en la publicació del sorteig (sols seran vàlids els comentaris referents a l’objecte del sorteig)

3. Compartir la publicació del sorteig

 

 

El sorteig es realitzarà el 10 de febrer i les persones premiades s'anunciaran en el Facebook d’IDEA, les quals hauran de contactar amb l’agència (tel. 96 245 51 01) el mateix dia fins a les 14.00 h per a tramitar el pagament dels premis. El lliurament de premis es farà el 12 de febrer, a fi que els premiats puguen fer ús de les Targetes d’Alzira el cap de setmana de Sant Valentí. 

 

La participació en la campanya és gratuïta, si encara no està adherit a la Targeta d’Alzira pot posar-se en contacte amb l’AFIC d’Alzira (IDEA) al 96 245 51 01 o a la web del Portal del Comerciant

 

 

PER SANT VALENTÍ ENAMORA'T DEL COMERÇ

bottom of page