top of page

JORNADES MONOGRÀFIQUES

logo_idea_blanco.png

Cast   /   Val

Logo 5_solito_2_edited.jpg

QUÈ SÓN ELS MONOGRÀFICS IDEA?

Els monogràfics IDEA són jornades gratuïtes sobre temes d'orientació laboral, formació, ocupació i autoocupació impartides per entitats col·laboradores i empreses com FEVECTA, CEEI València, UNED, Universitat de València, IVACE Internacional, Consorci de la Ribera, CIPFP Luis Suñer, IVAJ, LABORA o els propis tècnics del departament.

 

Els assistents rebran una acreditació, expedit en finalitzar el calendari anual, que inclourà totes les sessions en les quals haja participat, amb indicació del nombre d'hores i denominació de les sessions.
 

OBJECTIUS

  • Canalitzar la informació de manera clara i eficaç cap a les persones desocupades i emprenedores.
     

  • Facilitar la interacció dels usuaris, a més de resoldre els seus dubtes i les preguntes freqüents.
     

  • Millorar les habilitats i recursos disponibles per a persones desocupades i emprenedores.
     

  • Coordinar accions amb altres institucions i organismes presents en el mercat laboral.

 

HORARI I UBICACIÓ

 

Els monogràfics IDEA s'imparteixen en la 4t planta de l'Ajuntament d'Alzira i  a través de la Plataforma ZOOM, tots els dimecres, segons calendari, en horari de 10.00 a 11.00 h  (excepte l'últim dimecres de cada mes que s'impartix en el MUMA Alzira).

L'assistència és gratuïta i lliure. Després de la seua realització es posaran visualitzar en el canal de YouTube d'IDEA.

INSCRIPCIÓ

​Els monogràfics es realitzen de manera presencial i en línia, per a assistir de manera presencial, has d'estar registrat en ideaalzira.portalemp i després inscriure't en el curs del monogràfic. Per a visualitzar-ho de manera en línia, ho pots veure des d'ací o des del link a *outube que deixarem en les nostres xarxes socials. 

Una vegada dins del link, en el cercador seleccionar monogràfics i apareixeran els monogràfics als quals es poden accedir.

Has d'estar registrat en https://ideaalzira.portalemp.com/ per a poder accedir als monogràfics i als diferents cursos que s'ofereixen.

—Pngtree—rec frame with battery and_8344162.png
youtue
bottom of page