top of page

S · O · B · R · E      B · I · O · S · F · I · R · A

BIOSFIRA és l'esdeveniment que se celebra anualment per promoure la vida sostenible i el respecte al medi ambient.

 

Al llarg de BIOSFIRA es duen a terme diverses activitats, com la venda de productes ecològics, exposició d'articles relacionats amb les energies renovables, mobilitat, bioconstrucció o salut, bellesa i artesania. 


Els menuts també tenen cabuda mitjançant l'espai creat especialment per a ells, BIOPEQUES , on podran gaudir de multitud d'activitats.


Concerts, conferències, tallers i activitats al voltant de la vida saludable (ioga, tai chi, passejos amb bicicleta, feng shui, etc.) fan de BIOSFIRA una trobada única per la sostenibilitat, en un ambient lúdico-festiu. 

 

Ivan Martínez i Carmen Herrero visiten “Prop de tu”, el programa de Ribera TV, per convidar-nos a Biosfira, que tindrà lloc del 17 al 19 de maig a Alzira.

Biosfira rep el premi Xarxa AFIC d'Accions de Dinamització i Promoció del Comerç Urbà que atorga la Generalitat Valenciana per la seua promoció del comerç local d'Alzira durant la primera edició.

Així va estar #Biosfira 2019. Música, natura i ecologia en un entorn sostenible i de respecte al medi ambient.

Biosfira s'uneix a la #EUGreenWeek, l'esdeveniment que se celebra del 13 al 17 de maig a Brussel·les i reuneix totes les iniciatives i projectes europeus que fomenten la sostenibilitat de les ciutats i les polítiques ecològiques vinculades al desenvolupament urbà. 

bottom of page