top of page

P · A · R · T · I · C · I · P · A 

Estem ja treballant en BIOSFIRA 2021.

 

Com en les edicions anteriors, per a la preselecció es tindrà en compte totes aquelles propostes, intentant així que els participants representen diferents àrees de productes dins de la sostenibilitat.

 

Es pot participar en la programació de la Biosfira 2020 realitzant qualsevol de les quatre activitats: BioPonències, BioPeques, BioActuacions i/o BioTallers. A més, també pot participar com a expositor de productes i/o serveis, segons les bases de participació. 

 

Tot interessat en participar, ha d'emplenar el formulari de sol·licitud de preselecció que es troba a continuació. 

CONCURS JARDINERIA

 

 

PRÒXIMAMENT

PARTICIPA
INFORMACIÓ DE PAGAMENT

INFORMACIÓ DE PAGAMENT:

 

Participant com a expositor, i una vegada concedit el Estand per part de l'organització, s'haurà d'efectuar el pagament una vegada rebuda la confirmació. Així mateix, es tramitarà a través del Registre d'Entrada de l'Ajuntament d'Alzira, La Clau (c/ Rambla).

 

  • Pagament per Internet:

Obtenir la autoliquidació en autoliquidacions.alzira.es i cercar l'opció de "OCUPACIÓ VIA PÚBLICA: Biosfira - Idea", ubicada en la tercera pàgina de les autoliquidacions.

En l'apartat es deurà especificar les dades personals, així com si es comparteix haima o no. Una vegada emplenada, podrà triar com pagar, és a dir, podrà triar entre pagar mitjançant targeta de crèdit, pagar de forma presencial en la caixa de l'Ajuntament o pagar de forma presencial en l'entitat bancària.

 

  • En La Clau, amb targeta bancària:

En la mateixa oficina podrà obtenir i pagar l'autoliquidació. Es recorda que en aquesta oficina solament es podrà realitzar el pagament mitjançant targeta bancària.

bottom of page