top of page

E · S · P · A · I · S

Espai destinat a xarrades i ponències de la sostenibilitat i el benestar social. A més, comptarà amb un espai de Networking, on participants de la Biosfira, associacions i ponents podran deixar material de contacte o merchandising.

En aquest espai podràs trobar a constructors i arquitectes que utilitzen materials ecològics i la seua producció es basa en la sostenibilitat.

 

Ací podràs trobar productors, agricultors, cooperatives, etc. amb els seus productes obtinguts directament del camp. Tanmateix, hi haurà venda directa dels seus productes.

Es situaran empreses d'energies renovables, cooperatives elèctriques,  informació sobre energies sostenibles i protecció del medi ambient.

 

Ací es trobaran tots aquells vehicles de 0 emissions: cotxes elèctrics, motos elèctriques, bicicletes, etc.

 

Un espai destinat a organismes oficials, associacions sense ànim de lucre, ONGs, grups de consum i bancs de llavors.

 

Aquest espai estarà destinat a totes aquelles empreses que produeixen de forma artesanal, així com productes ecològics relacionats amb la salut i el cuidat personal.

 

També podràs trobar diferents actuacions musicals que amenitzaran durant aquests dies el transcurs de la Biosfira.

Al costat dels bars i restaurants de la zona, també podràs gaudir de foodtrucks. Tots dos ofreriran menús i tapes saludables elaborats amb productes locals.

Espai creat especialment per als més menuts, on podran aprendre i gaudir de multitud d'activitats.

 

Es realitzaran tallers i activitats de vida saludable com tallers de reciclatge, de cuina ecològica, ioga, pilates, meditació i altres accions relacionades.

Aquest espai està dedicat als expositors de moda sostenible, on es podran trobar alternatives i noves propostes tèxtils.

bottom of page