top of page

Durant els dies de la Biosfira, també es realitzaran tallers i activitats com, per exemple, tallers de reciclatge, tallers de cuina amb ingredients ecològics, dansa, meditació, feng shui, ioga, etc. 

TALLERS I ACTIVITATS

Anna Mira de Peus Nus contagiarà de l'exotisme de la dansa india. Una activitat que podrà gaudir tota la familia descobrint aquesta fascinant cultura. 

Consulta ací quan es realitzarà

BOLLYWOOD EN FAMILIA

TALLER DE CUINA NATURAL

SIlvia Alcocer, explicarà quines són les propietats dels aliments de la terra sense tractar a la vegada que ensenyarà l'elaboració d'alguns plats. Descobreix nous aliments i com incorporar-los a la nostra vida. 

Pots consultar l'hora ací 

RISOTERÀPIA

Tino Blasco, en representació de l'Associació de l'Ullal de la Vila, ensenyarà a deixar enrrere la risa nerviosa o la risa forçada i riu amb tot el cos. El resultat serà la desinhibició i conseguir una risa lliberadora.

Mira l'hora en la programació 

En aquest taller apendràs a . 

Pot vore l'hora ací 

PREPARATS NATURALS EN AGRICULTURA ECOLÒGICA

CLASSE DE IOGA

De la mà de Kike Oliver, professor i director de CPYOGA Alzira, podràs practicar i conèxier aquesta filosofia milenària. Apren a cultivar el teu cos, ment i ànima. 

Mira l'hora en la programació 

CLASSE DE MEDITACIÓ

Entrena la ment amb l'activitat a càrrec de l'Associació de l'Olivera, on aprendre com reduir els nivells d'estrés i ajudar modificar les emocions personals. 

Consulta més a la programació

En aquest taller, Ribera en Bici-Ecologistes en acció, podràs aprendre com muntar en bici, així com fer el manteniment bàsic de la teua bici . 

Consulta l'hora ací 

COM MANTINDRE LA TEUA BICI

TALLER DE CUINA D'AMANIDES I LIQUATS

Josefina Bono donarà a conèixer l'àmplia gamma d'oportintats que tenen aquests plats. A més, explicarà les propietats dels ingredients que s'utilitzaran i quins efectes tenen en el nostre cos.  

Accedeix a més informació ací

De la mà de Maria Cremades, directora de l'escola de cuina Cremades, s'impartirà un taller on aprendre a preparar aquestes especialitats amb fruites, verdures i altres aliments ecològics i de temporada. 

Entra ací per saber l'hora 

TALLER DE CUINA DE SUCS, TÉS I LIQUIATS

ELABORACIÓ DE LLIBRETS D'ARTISTA I LÀMINES D'AUTOR

Crea la teua peça única i personal amb Mai Hidalgo. Tu tries els materials i un format per als teus escrits i potènciar la capacitat creativa a partir de diferentes exercicis i tècniques d'escriptura.

Mira a la programació l'hora de la ponència

Climate-kic impartirà aquest taller on aprendre a construir la teua pròpia llum led amb materials reciclats. Així, mentre es deixar córrer l'imaginació per construir la llum, es pren consciència del canvi climàtic. 

Entra ací per saber l'hora 

TALLER LLUMS LEDS

Aquesta és una eina d'aprofundiment en estats de consciència, a traés de l'expressió corporal i el moviment. Andres Prem, de l'Espai Món Sà, serà l'encarregat de conduir l'activitat.

Consulta l'hora de l'activitat

REAJUSTE VITAL

Amb Miguel Angel Vercher, del restaurant Sonka, podràs aprendre algunes receptes senzilles de cuina vegana. 

Coneix ací l'hora del taller

TALLER DE CUINA VEGANA

RECUPERACIÓ DE LLAVORS HORTÍCULES LOCALS

L'Associació LLavors d'ací, donarà a conèixer al seu taller la visió de la conservació de llavros i la importància de la biodiversitat cultivada.

Fes click ací per saber l'hora 

TALLER D'ECOSISTEMA INTERACTIU

El professor de la Universitat Politècnica de València, Rafa Laborda, junt als seus alumnes 

Pots vore ací l'hora 

MANUALITATS AMB MATERIALS DE FALLES SOSTENIBLES 

Amb la taula debat "Al col·le i a l'insti a peu o en bici",  es tractarà quins són els avantatges que tenen per al més menuts aquest transport però també quins són els dubtes i problemes que es plantejen alhora. En aquest debat participaran Pedro Domínguez, químic i especialita en sanitat ambiental, Isabel Magalló, econosmita i pedagoga, i Arianna Guardiola, arquitècta i professora. 

Consulta l'hora del debat ací 

José Tomás Córcoles, de Pilates System, impartirà una classe de pilates per a tota la familia on treballar per aprendre i corregir les postures corporals amb conseqüències perjudicials.

Pots vore ací l'hora 

PILATES PER A TOTS

Vols suggerir-nos alguna activitat o taller? Ompli aquest formulari i fes-nos aplegar les teus idees.

¡Tus datos se enviaron con éxito!

bottom of page