top of page

FORMACIÓ PER A EMPRENEDORS

En aquesta secció trobaràs informació d'interés sobre plataformes de formació i cursos gratuits online per a emprenedors, per a treballadors autònoms i empresaris en general. També cursos presencials que es realitzen al llarg de l'any en IDEA. Si necesites profunditzar en la teua idea de negoci també et poden interesar les sesions de FORMAEMPRÉN que realitzem dos voltes al any.

Introducció a la Gestió Empresarial per a Pymes i Emprenedors

 

El presente curs realitza una introducció al coneiximent dels principals indicadors, ferramentes i estratègies de gestió, així com de ferramentes informàtiques de control de gestió empresarial que tot empresari te al seu abast. Aquest curs està enfocat principalment al desenvolupament pràctic amb ferramentes informàtiques i la exposició i resolució de situacions habituals en la gestió empresarial.

 

Dates i horaris

Díes:     Del dimarts, 19 al 22 de novembre de 2019

Horari: De 10 a 11.30 h

 

INSCRIPCIÓ. Enviant un correu a:

creacion.empresas@alzira.es, adjuntant les vostres dades de contacte. 

 

Finances per a NO Financers

 

Aquest curs preten introduïr els conceptes bàsics més freqüents en el desenvolupament financer de pymes i emprenedors. Aquest curs forma part d'un projecte formatiu més ampli, enfocat al coneiximent i especialització financera d'empresaris, emprenedors i tot tipus d'empreses.

 

Dates i horari

Díes:     Del dimnarts, 26 al 29 de novembre de 2019

Horari: De 10 a 11.30 h

 

INSCRIPCIÓ. Enviant un correu a:

creacion.empresas@alzira.es, adjuntant les vostres dades de contacte. 

Cámara València i l'Institut Valencià de Competitivitat posen en marxa el curs Comença a Exportar per a formar a empresaris/es que vullguen exportar amb els sus negocis. Les jornades son gratuïtes i estan subvencionades pels fons FEDER i IVACE Internacional.

Comença a Exportar

 

bottom of page