top of page
cartell12m12e.jpg
12M12E ikebana included.png
Captura de pantalla 2021-04-06 a las 13.

Prepara la teua candidatura
volem Fer-te visible en 2022
Ara tens l'oportunitat de 

potenciar la teua imatge

ALZIRA-12 MESOS 12 EMPRESES 

 

Des de la Regidoria de desenvolupament econòmic, treball, comerç i projectes europeus es posa en marxa la iniciativa ALZIRA: 12 mesos · 12 empreses, en què el seu objectiu és impulsar de forma directa una nova empresa d’Alzira, constituïda en els cinc últims anys, a través d’un Pla de marketing que englobaria l'anàlisi, planificació, organització, difusió i control de resultats durant un mes.

 

Objectiu

 

Dotar de ferramentes de marketing amb l'objectiu d'afavorir i impulsar les empreses d'Alzira en les fases inicials.

 

Presentació sol·licituds edició 2022

T'ESPEREM EN LA SEGÜENT EDICIÓ

L'instància i documentació annexa haurà de presentar-se, quan s'obriga el termini, en el Registre d' entrada de l'Ajuntament d' Alzira, (La Clau) segons allò disposat a les Bases específiques de la convocatòria, atenent especialment al punt 7é de les Bases.

 

La documentació es presentarà per La Clau, Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Alzira, segons el que disposa les Bases específiques de la convocatòria, atenent especialment al punt 7 de las Bases.

 

Les sol·icituds hauran de presentar-se, preferentement, de forma telemàtica:

 

  • De forma telemàtica 

Pel Portal de la Ciutadanía de la web de l'Ajuntament d'Alzira, cercant en el catàleg el tràmit ALZIRA 12 MESES 12 EMPRESAS

 

  • De forma presencial 

En la CLAU, Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Alzira y presentant tota la documentació necessària, solicitant CITA PRÈVIA contactant amb el 960 70 43 48.

 

 

 

 

 

En què consistix l'ajuda?

 

L'ajuda consistirà en el llançament i promoció de l’empresa seleccionada durant 1 mes de l’any 2022 (el que se li assigne, després de fer-se la selecció), un pack de llançament i el suport de dos professionals (un docent de formació i un coach digital) encarregats de formar-los i promocionar-los a través de les xarxes socials:

 

El Pack de llançament inclou diferents mitjans i materials de difusió:


a. Creació de material audiovisual.
Amb la finalitat de que l'empresa promocione la seua imatge per internet i xarxes socials s'elaborarà per part d'un professional un video de presentació de l'empresa, així com un lot de 10 fotografies.


b. Difusió en mitjans de comunicació.
Durant el mes assignat, es realitzarà la difusió de l'empresa a través de falques publicitàries en radio, bàners en diaris digitals i participació en entrevistes i altres canals, com són:


• Ràdio: Falca publicitària de l'empresa a Alzira Radio.
• Ràdio:
Falca publicitària de l'empresa en Onda Cero.
• Ràdio:
Falca publicitària
de l'empresa a Europa FM.
• Ràdio: Entrevista en l'espai radiofònic "Agenda Laboral" d'Alzira Radio 107.9 FM, l'últim dijous de cada mes, en horari d'11.30 a 12.00 h.
• Ràdio: Entrevista en l'espai radiofònic d'Onda Cero.
• Diaris digitals: Bàner publicitari en El Seis Doble
• Diaris digitals: Bàner publicitari en Ribera Express
• Diaris digitals: Bàner publicitari en Tot Alzira
• Creació de subweb en la pròpia web d'IDEA específica de "ALZIRA: 12 mesos, 12 empreses"


c. Participació en jornades.
Les empreses seleccionades participaran en les jornades següents:
• Participació en la taula "ALZIRA: 12 mesos, 12 empreses" de la Setmana de l'economia, que se celebra cada any, l'última setmana de febrer.
• Participació en jornades i actes organitzats per l'Ajuntament d'Alzira relacionats amb l'activitat empresarial (networking empresarial).
• Acte promocional de l'empresa en espai municipal o en la pròpia empresa, a petició del beneficiaris.

d. Formació en Màrqueting digital.
Les empreses seleccionades participaran en el Pla de Formació en recursos i eines de màrqueting digital impartit en les dependències d'IDEA per un docent expert en la matèria. Es detallen de manera orientativa els continguts. La formació serà o presencial o telemàtica, segons permeta la normativa COVID19, en horari de 15 a 17 h. Sessions grupals de 2 hora de duració .


Anàlisi DAFO,Propostes de valor i diferenciació de la competència, Com enfocar el meu negoci Online & Offline
Com fer un estudi de mercat, estudi de mercat i competència, tendències de cerca i de consum
Analitzar la competència, eines per a analitzar el mercat, millorar el meu producte respecte a la meua competència
Disseny i creació d'un pla de màrqueting, desenvolupa una estratègia omnicanal
Disseny i creació d'un pla de màrqueting 2
Disseny i creació d'un pla de màrqueting 3
Xarxes socials i el seu potencial, correcte ús de les xarxes socials, proposta de valor en les xarxes socials, automatitzar publicacions en xarxes socials, en quines xarxes socials aquestes segons el teu negoci
Estratègies per a captació i atracció de clients, com crear escassetat per a vendre més, estratègies per a fidelitzar clients, estratègies per a aprofitar dates assenyalades
Màrqueting d'interrupció, màrqueting indirecte, màrqueting de confiança, màrqueting de fidelització ,màrqueting de continguts i màrqueting d' influencers
Analitza el comportament del teu client, eines per a analitzar el seu comportament, big data i màrqueting automàtic, mesurament de resultats
Plataformes per a vendre per internet, i per a crear una botiga online
Mesurament de resultats, mesurar per a millorar i conclusions

e. Reforç d'un Coach Digital
Les empreses seleccionades després de realitzar el Pla de Formació en recursos i eines de màrqueting digital, comptaran amb el reforç d'un Coach Digital que es donarà suport de forma individual durant el mes de la promoció de la seua empresa. L'objectiu principal és analitzar, crear i millorar les xarxes socials de cadascuna de les empreses seleccionades durant un mes, així com valorar la possibilitat d'obrir-los al mercat de l'e-commerce.

f. Participació en la Fira comercial #AlziraOberta
Es sortejarà una haima gratuïta per a exposar en la Fira comercial, de la tapa i de l'automòbil, que se celebra en l'Avinguda Sants Patrons el mes d'octubre, entre les 12 empreses del programa. Segons permeta la normativa COVID19.

g. Trobada de totes les edicions de l'Alzira: 12 Mesos 12 Empreses
A la Casa de la Cultura de 15.00 a 17.00. Segons permeta la normativa COVID19

 

IMPORTANT: Sols es concediran 12 ajudes, una per cada mes

 

 

Beneficiaris

 

Totes aquelles empreses d'Alzira, independentment de la seua forma jurídica, que hagen iniciat la seua activitat en els 5 últims anys, computant-ne des de 15 de novembre de 2016 fins 15 de novembre de 2021

 

 

Procediment de selecció "Elevator Pitch"

 

Els participants faran una exposició de la seua empresa davant d'una Comissió Avaluadora, a través d'un "Elevator pitch".

 

La idea bàsica i resumida del elevator pitch és condensar un missatge que cride l'atenció d'algú en pocs segons o minuts, obtenint com resultat un objectiu marcat.

 

La durada màxima de la presentació serà de 5 minuts.

 

A l'hora d'avaluar els projectes, la comissió avaluadora tindrà en compte els criteris determinats en les bases de la convocatòria.

 

Ves preparant la teua candidatura

volem Fer-te Visible en 2021

Ara tens l'oportunitat de

potenciar la teua imatge

II Trobada "ALZIRA: 12 mesos, 12 empreses"

La segona trobada d'empreses del programa "ALZIRA: 12 mesos, 12 empreses" s'organitza amb l'objectiu d'enfortir el múscul empresarial d'Alzira reunint les empreses participants de les tres edicions, realitzades fins el moment, de este programa d'ajudes municipals.

 

 

En aquesta trobada es pretenen crear sinèrrgies entre les empreses de la ciutat mitjançant un networking empresarial i la mostra dels productes i/o serveis que cada una d'elles ofereix.

 

 

Tot açò, en el claustre de La Casa de la Cultura d'Alzira, un lloc emblemàtic i inspirador en el que s'oferirà un càtering especial per als emprenedores i empresaris assistents.

bottom of page